Alla inlägg under oktober 2010

Av so-not-perfect - 11 oktober 2010 17:48

Har gått i skolan hela långa dagen, kom hem först efter klockan fem, så gissa om jag är trött! Och inte bara trött - jag är ta mig fan helt utmattad! Ärligt, det är asjobbigt. Fattar inte hur jag ska orka med allt. Man får ju aldrig tid över att pusta ut känns det som!


Blir att jag ätit för 1000 kcal idag och 1000 igår. Helt okej, men inte bra nog. Men klarar inte av att koncentrera mig eller ens att fungera annars, är jobbigt nog även nu. Hade planerat in en timmes powerwalk ikväll, men tror jag skulle tuppa av halvvägs. Dåligt... Kör i alla fall på situps och dylikt kvällen ut. Var ute på 2,5 h härlig powerwalk igår :) Får köra hårt imorgon istället.

Av so-not-perfect - 7 oktober 2010 12:18

Enigt vågen igår så har jag gått ned i vikt. Men jag vet inte, det känns inte som det, men samtidigt är det inget fel på vågen vad jag vet. Vägde mig om och om igen för att se om den lurade mig, men den landade på samma siffror.

Men sedan hetsade jag hela kvällen igår.

Inte kul.

Verkligen inte bra.

Blir annat idag. Men jag känner mig låg, kanske är det för gårdagen, kanske för tentan imorgon, som jag knappt kommer att plugga på idag. Känns redan som att jag kan allt och inte får in mer i huvudet. Men det är säkert bara mitt undermedvetna som intalar mig det så att jag kan lata mig utan ångest... Men jag hoppas verkligen att jag klarar tentan, får vänta tre veckor på svaret dock...


Nä, nu blir det till att städa lägenheten och fixa runt och vara lite duktig! Återkommer senare! :)

Av so-not-perfect - 3 oktober 2010 22:50

Börjar känna mig helt apatisk som följd av all min oro för den kommande tentan, mina matmisslyckande, alla planer inför att verkligen bli smal o lyckas, familjen - brosan mår fortfarande dåligt, mamma är ensam och olycklig. Jag lyckas ta mig fan inte med något! Är ingen bra människa! Misslyckas som syster, dotter, vän, student även känns det som. Om jag bara kunde få kontroll över maten och träningen, en utgångspunkt så att jag kan lyckas med allt annat. Men nej, jag är svag. Lyssnar på Kent och virrar runt på datorn.

God natt gott folk! Är så trött...

Av so-not-perfect - 3 oktober 2010 15:09

Jag vill egentligen bara ligga i min varma säng hela dagen o tycka synd om mig. Som ni förstår har det inte gått bra. Jag har förstört de senaste dagarna ordentligt! Jag är verkligen en förbannat svag människa! Behöver effe igen, men får inte tag på det längre.

Någon som säljer eller vet var man kan få tag på det?


Börjar på ny kula idag. Ska ut på en lång powerwalk i kylan snart. Hoppas på ingenheten.

Vill inte tänka,

vill inte känna,

vill inte äta!

 

Vill bara vara smal, stark, lyckad! Jag vill uppnå mina mål! Damn, det har gått över 2 år. En så lång kamp. Inte kan jag väl ge upp nu? Nej... Behöver motivation big time! Hur går det för er andra? :)

Ovido - Quiz & Flashcards