Alla inlägg den 23 juli 2009

Av so-not-perfect - 23 juli 2009 22:55

Jävla cpunge jag är! Inte nog med att maten kommer att gå åt h****** nu på resan, så måste jag även dölja min såriga arm. Jag är sååååå intelligent. De kommer inte att gå på mina lögner, de känner mig alltför bra de jävlarna... Men jag tänker inte låta detta hindra mig från att träffa dem. Jag måste bara kämpa och gå efter mina principer: "Svält gör dig smal och lycklig..." Ha! Kollar på "Sense and sensibility" nu. Love it!

Av so-not-perfect - 23 juli 2009 21:18

Skär, skär, skär, skär! Så bra jag är... Men hellre fysisk smärta som jag kan hantera än psykisk... Är bortrest med kompisar fredag-måndag. Hur fan ska det gå med maten? Hur ska jag komma undan? Hur ska jag kunna verka "normal" så att de slutar att oroa sig för mig?

Av so-not-perfect - 23 juli 2009 12:31

nej, nu förstör jag dagen ännu mer! die fooooood!!!!!!!

Av so-not-perfect - 23 juli 2009 12:06

 


Jag är en hetsätande jävla tjuv! Vem fan snor kakor och dylikt på jobbet, för att hon inte kan låta bli utan MÅSTE äta det just då, fast det inte är HENNES? Fan, jag vill bara skära bort allt mitt äckliga fet från min kropp!


Var på äc idag, nu kommer "behandlingen" snart att sätta igång på allvar och jag måste inse att jag har en sjukdom säger dem... Men det är så sjukt svårt att göra det! Jag avskyr att vara "svag" och ta emot hjälp. Men jag vet att jag måste ordna upp detta, för det är inget bra liv som jag lever nu. Hetsåt tunnbröd med ost och kalkon imorse, så det blir ingen mer mat idag utan jag ska ut och jogga när mamma inte är hemma. Jag är smart! För om hon inte vet om att jag redan har varit ute, så kan jag ta en runda till senare ikväll. Hehe, joggade igårkväll också, men fyfan vad det var jobbigt. Men ska få upp kondisen igen nu! Nu jobbar vi på för fan!

Ovido - Quiz & Flashcards