Alla inlägg under juni 2009

Av so-not-perfect - 18 juni 2009 17:17

Har varit på både ungdomsmottagningen och ätstörningscentret idag. Åh vad jag är trött på att prata om mig själv med alla läkare, sjukgymnaster och psykologer! Det känns som att jag ska spricka!

Av so-not-perfect - 17 juni 2009 00:03

Magen gjorde ont av hunger. Jag var dålig och gav efter nyss med en liten skål flingor och minimjölk. Magen har slutat värka nu. Istället känner jag mig alltmer värdelös... Skulle inte antideppmedicinen och ångestpillerna hjälpa mot sådant här sa läkaren? Det tar bort en del, men inte allt. Suck...

Av so-not-perfect - 16 juni 2009 23:44

Jag kände mig plötsligt bara så väldigt ensam. Det känns som att jag tar illa upp för minsta liten struntsak. Jag bygger hus av bara ett fåtal tegelstenar, men jag kan inte låta bli! Jag kan inte tro att jag är "vuxen" fast jag känner mig så liten och hjälplös. Jag är så trött på att älta samma saker om och om igen. Jag kommer ju ingen vart. Jag vill bara att det ska ta slut! Vad so helst! Jag vill bort från min kropp, min själ, mitt huvud! Det är så många tankar som rör sig i mitt huvud. Jag vill inte tänka längre. Jag vill bara vara lycklig. Jag vill vara normal.



Av so-not-perfect - 14 juni 2009 18:21

Okej, jag äter ett par knäcken med keso för jag är alldeles skakig. Förresten för ett par dagar sedan fick jag riktigt fina komplimanger av en kompis mamma. Hon sa att jag var riktigt söt och hade ett underbart ansikte och att hon knappt hade känt igen mig för att jag hade blivit så smal. Har hört en hel del sådant, men så svårt att ta in det...

Av so-not-perfect - 14 juni 2009 16:04

Intag igår:

 -


Intag idag (hittills)

knäcken, keso, några salta pinnar (185 kcl)


Dock ingen träning alls. Har bara varit hemma nu i helgen och vilat. Sov 12 timmar inatt. Asskönt!

Av so-not-perfect - 13 juni 2009 03:54

Klockan är 03.55 på morgonen. Jag har precis kommit hem från Teggan efter en grym kväll med tjejerna. Så många killar som är på en egentligen! Vad tror de? Tror de att man lockas av snuskiga kommentarer och liknande? Man är ju inte precis dum i huvudet! Men äntligen är studentveckan slut och sommarlovet har börjat. Nu förtjänar jag lite vila snart. Godnatt!

Av so-not-perfect - 12 juni 2009 09:58

Äter överbliven paj med glass till frukost... Underbara jag... Det kommer att sätta sig på mig! Kan bara inte stå emot all studentmat i kylen. SVAG! SVAG! SVAG!


Stackars mina kompisar och resten som går ut idag. Regnet bara öser ned... Jaja, snart skolavslutning, 2 studentfester och Tegners. :D

Av so-not-perfect - 11 juni 2009 12:37

 


Oj, vad jag hade roligt igår! Champagnefrukost, lunch med klassen, utsläpp, röj på flaket, släkt och vänner, dricka, god mat och presenter! Underbar dag! Men gud vad jag hade fjärilar i magen minuterna innan utsläppet! Var jättenervös för att vara festens mittpunkt, så är ärligt talat riktigt glad att det är över, samtidigt som det känns väldigt tråkigt. Men kul hade jag och fina saker och framförallt pengar fick jag! Men maten känns hemsk! Jag känne ringa gränser och idag ville jag inte äta, men jag gör det ändå, antagligen för att jag vet att det ändå kommer att förstöras med de tre studentfester jag ska på idag.

Fick även reda på en sak som kommer att förändra min familj dramatiskt. Pappa är allt bra på att ställa till det även om han aldrig har elaka avsikter..

Ovido - Quiz & Flashcards