Alla inlägg under februari 2010

Av so-not-perfect - 23 februari 2010 21:09


En svartsjuk tjej har börjat maila mig igen om att jag tydligen snor killen hon vill ha från henne. Att han bara vill ha mig och skiter i henne. Må så vara tänker jag, men men inte fan är jag intresserad av honom! Tänker inte ens svara tjejen (som tydligen är helt besatt av honom) för vem vet vad sådana människor kan ta till sig. Stör mig så in i helvete mycket på tjejer som henne!


Get a life liksom!

Som om inte jag har annat för mig än att tänka på sådant ytligt skit. Jag har ju mitt eget personliga helvete att tänka på...

Av so-not-perfect - 23 februari 2010 20:48

Smaskar på min nygjorda brovvolisoppa som är hur smarrig som helst! Den innehåller även massor av vitaminer och mineraler och är till på köpet mycket kalorisnål. Detta kommer jag att äta fler gånger. :)

Är tyvärr uppe i ett normalt dagsintag snart. Mackor och choklad förstör som ni vet...


Har även varit på begravingen idag. Eller om man nu kan kalla "det" en begravning... Pratade om min snåla moster innan och det syntes verkligen. Ingen präst, bara några låtar, en kal kista av den billigaste modellen och allt tog bara 15 minuter... Det var så att man skämdes!

Av so-not-perfect - 22 februari 2010 22:09

När jag tänker tillbaka på mina senaste inlägg blir jag ledsen. För jag ser att jag är tillbaka - på gott och ont.


Vad håller jag på med?


Jag skulle ju kämpa för att bli frisk! Det känns fantastiskt bra nu, men det är bara för att allt för tillfället går min väg. Jag lever för att gå ned i vikt. Jag tränar, äter ofta och kalorisnålt, allt för att nå ett för mig ouppnåligt mål som jag vet att jag aldrig kommer att komma till. Mitt nuvarande mål är att gå ned det jag har gått upp som är cirka 4,5 kilon. Men när jag väl har uppnått det så kommer nya mål, allt lägre och lägre. Den vikt jag har nu är helt normal. Hälsosam och okej.


Så varför fortsätter jag så här?

Av so-not-perfect - 22 februari 2010 20:07


Har precis tränat 25 minuter på crosstrainern, vilket var mer än jag trodde att jag skulle orka. Har ju inte tränat på evigheter känns det som! Har även avverkat min dagliga dos av situps. Så det känns riktigt bra. Är också duktig som äter nu efter träningen. Slutintag: 1200 kcl som planerat. Hihi. Äntligen går allt som planerat! And it feels so damn good! På väg mot drömkroppen - Keira Knighlteys! Så underbart smal och vacker är hon! It shall be mine!

Av so-not-perfect - 22 februari 2010 13:08

     Hade det hur mysigt som helst i helgen med mina kompisar! Men jag kan inte säga att jag skötte mig så bra matmässigt hela tiden...

     Fredagen hamnade på 1400 kcl, vilket är helt okej med tanke på omständigheterna, hade lätt kunnat bli mer!

     Lördagen däremot har jag inget att säga om förutom att jag till slut tappade räkningen på de enorma kaloriintagen... Pinsamt.

    Igår (söndag) hamnade jag på 1200 kcl, så det är jag nörjd med. Idag förtsätter jag att kämpa.

     Åt precis en apelsin och är med den och min frukost uppe i 350 kcl.

Go

Av so-not-perfect - 19 februari 2010 16:04

Har packat för en helg med mina kompisar. Har hittills ätit för 300 kcl. Vägde mig imorse och såg att jag  har gått upp nästan FEM äckliga kilon! Så de ska bort. De har satt på bröst, mage och lår... Fattar inte hur jag kunde låta det hända. Därför måste jag ta tag i det nu! Blir bara kämpigt nu när alla dem kommer att vara runt mig hela tiden och hålla koll på mig. Men det gäller verkligen att vara envis och försöka äta någerlunda normalt...

Av so-not-perfect - 18 februari 2010 19:55

Hade köpt naturgodis (mest jordgubbar och pistagenötter) som jag tänkte spara till helgen då jag ska iväg med några kompisar. Men ack nej, jag kan inte låta bli att nalla därifrån... Så är uppe i 1650 kcl nu... Men fan! Jag ska inte låta detta bli en ursäkt till hets! Har jobbat mycket idag, varit ute och gått en lång sträcka och gör situps nu. Så jag har förbränt en ca 350 extra kcl idag. :D


Jag ska inte ge upp!

Av so-not-perfect - 18 februari 2010 18:14

^^ = varning för argt inlägg.


Ja, som ni förstår så är jag jävligt pissed off. Varför? - jo , för att min moster har valt det billigaste jävla skitet med kista och sådant till min underbara gammelmormor. Mamma är lika förbannad för när hon frågade om priset för allt inkluderade blommor så sa min moster; "Blommor? nä, varför ska jag slösa pengar på sådant när allt ändå ska brännas i ungnen? Det är ju jag som får lägga ut pengarna för kalaset" Alltså, hur jävla snål och kallhjärtad får man bli? Hon är ju fan rik och det var hennes mamma som dog! Den som alltid har älskat och tagit hand om henne. Förtjänar hon inte ett värdigt slut eller? Fyfan, säger jag bara! Hon ska inte ens vara med på begravning. Jävla satkärring! Det är nästan så att man skäms över att vara släkt med henne. Men mamma fixar blommorna i alla fall.

Ovido - Quiz & Flashcards