Alla inlägg under juli 2009

Av so-not-perfect - 21 juli 2009 20:36

Yey, för att spy två ggr idag... eller inte... Jag pallar inte denna skit längre! varför ta piller mot detta, när det ändå inte funkar? Jag får helt enkelt acceptera att detta är JAG och att jag inte går att botasör jag orkar inte kämpa emot detta mer. Så nu är det du och jag kära ätstörning... Du är allt jag förtjänar att ha. Ingen ska behöva stå ut med mitt olidliga sällskap längre om de inte vill.

Make me thin and happy!

Av so-not-perfect - 20 juli 2009 18:40

Har fastat i två dagar nu med effe och koffein. Känner verkligen hur det sliter såväl fysiskt som psykiskt på mig. Men bara jag når mitt mål så är det värt det! Usch, det åskar som fan ute. Hatar åska!

Av so-not-perfect - 17 juli 2009 18:06

Var duktig hela jävla dan och åt ingenting. Jobbade på förmiddagen, gick på marknad med mamma på eftermiddagen. Hon åt hela tiden, men jag tackade nej till allt. Men sen åkte en mjukglass ned ändå och när jag kom hem hetsade jag. Så jävla smart jag är! Gahhh!!! Hela min hals är sönderriven nu och jag fick ändå knappt upp något. Kul att gå ut och festa i en tajt klänning med en ballongmage... ÄCKEL! ÄCKEL! ÄCKEL!

Av so-not-perfect - 16 juli 2009 21:54

... när hon är ensam. Hamnade över toan på arbetet. Usch, för allmänna toaletter! Min första gång där. Nu har jag sjunkit ännu lägre. Sedan blev det mer skitmat under kvällen... Men det känns ändå som att jag har blivit smalare, för nyckelbenen syns mycker mer. Snyggt! Men jag har väl gått upp massor tills imorgon. Har precis kommit hem från en promenad med bästisen och imorgon blir det fest och fasta! Hi, så gott det går alltså. Men jag tänker inte bli fetare!

Av so-not-perfect - 15 juli 2009 13:31

Är orolig för pappa. Han har gjort en biopsid idag, för han har jätteont i bröstet. Snälla, låt det inte vara något allvarligt! För min familj pallar inte mer skit. Snart går vi under på riktigt. Lillebror är hemsk mot oss alla också, så mamma klarar inte av honom. Han kommer inte att flytta med mamma, utan får bo hos pappa om han inte bättrar sig.

Kan det bli värre?

Av so-not-perfect - 14 juli 2009 11:39

Det blev ännu mer mat senare på kvällen igår... Så idag kör jag på koffein, effe och liiite mat.

Av so-not-perfect - 13 juli 2009 17:25

Urk, magen är full av mat... Detta är följden av en heldag med mamma på IKEA. Jag visade åtminstone för henne att jag åt och det var faktiskt jättegott. Men sen kom ångesten... Det blev lax med potatis och morötter, en liten bulle och sallad. Det var okej, men sen kom fettbomben: chokladmoussetårtbit, ½ morotskaksbit och ca 12,5 gram ragusa. Jag tog åtminstone inte mammas fetbomb: pommer, med schnitsel och bearsesås. Usch, det är inte ens gott! Men fan, jag borde brinna i helvete! Inte orkar jag träna idag heller, men jag har åtminstone gått och lyft många tunga saker idag. Åt en smoothie imorse också, för jag kände mig så svag. Märkte direkt hur mycket energi jag fick efter att jag ätit. Men tror inte att jag klarar av att äta mycket imorgon på grund av detta. uppskattar kaloriintaget till ca 1100-1250 kcl...

Av so-not-perfect - 12 juli 2009 16:58

Usch jag mår skitkasst. Känner mig så deppig. Men nej! Jag måste ta mig upp. Jag ska ut och gå en promenix med mamma snart. Jag MÅSTE röra på mig ju!

Ovido - Quiz & Flashcards