Alla inlägg under juli 2009

Av so-not-perfect - 7 juli 2009 21:50

Jag mår verkligen uruselt. Var gång jag reser mig upp svartnar det för ögonen, världen snurrar, jag mår illa,huvudet värker och jag är svimfärdig. Ändå kan jag inte sova... Oj, vad jag klagar idag. Hehe.

Ont

Av so-not-perfect - 7 juli 2009 18:43

Hjärtat bultar fort som fan, effen jag vet... Men det gör också ont i höger lunga. Vet någon om det kan bero på effen?

Av so-not-perfect - 7 juli 2009 10:53

Tredje dagen på fastan. Nu börjar det kännas allt bättre. Jag känner mig nästan hög när jag lägger mig för att sova och vet att jag har klarat av ännu en dag. Men imorgon tror jag att jag tar lite paus och äter ca 500 kcl. Sen får vi se! Jag kämpar, var dag är en kamp.

Hur går det för er alla därute?

Av so-not-perfect - 6 juli 2009 17:41

Hola! Dagen har jag ägnat åt att springa i affärer med mamma och SHOPPAT! Har köpt en massa snygga saker på rean, skit vilka kap man kan göra! Har heller inte ätit något idag. Var bara lite jobbigt att komma undan från det när mamma åt en wooktallrik med ris, grösaker och räkor, sen åt hon en mjukglass med chokladsås. Jag satt bara och smuttade på min cola zero(stolt). Men det känns bra. Sedan har jag fejkat att jag ätit frukost och middag. Ojojoj, jag börjar bli läskigt bra på detta... Ska kanske träna ikväll, men borde igentligen för att jag har fått feber igen... Blir kanske en promenad istället.

Av so-not-perfect - 5 juli 2009 18:25

Usch, såg precis några bilder på facan på några tjocka tjejer. Jag har skrivit det innan, men jag kan inte hjälpa att jag äcklas av dem så mycket! Jag avskyr mig själv för det. Jag vet att de inte är mindre värda för att de är tjocka, men jag kan inte sluta äcklas. Jag är sjukt rädd för att bli som de, jag har ju vägt mycket mer än vad jag gör nu. Men fan, jag måste verkligen ner ordentligt nu. Jag måste det, så att jag kan stå ut med mig själv.





Av so-not-perfect - 5 juli 2009 18:08

Åh mamma är så ledsen! Det finns inget mer jag kan göra för att hon ska må lite bättre. Jag är dålig på att visa känslor, men nu har jag faktiskt kramat henne flera gånger, suttit hos henne och sagt att jag älskar henne. Men hon bara grubblar och ser ut att må så dåligt. Åh pappa, varför var detta tvunget att hända?

Av so-not-perfect - 5 juli 2009 15:49

Nu är jag igång med träninegn igen! Har precis avverkat en mil på crosstrainern och bränt över 370 kcl. Det känns grymt bra! Jag började med första effen kombinerat med en koffeintablett idag. Jag märkte inga stora förändringar. Men jag är i alla fall inte hungrig och jag orkar mer. Inte så farliga biverkningar, bara lite hjärtklappning och gåshud. Imorgon ska jag öka med en halv talett till. Eftersom gårdagen matmässigt inte gick bra, så fastar jag idag och imorgon (minst) enligt planerna. Jag har även lyckats intala mamma och pappa om hur mycket bättre allt är med mig och de tycker att jag ser piggare ut. Men egentligen är det inte mycket bättre. Men jag har inte spytt på över en vecka i alla fall. Jag har börjat med träningen igen, har lärt mig att svälta och tar effe. Så ätstörningen verkar ha bytt riktning. Hoppas det är till min fördel bara!

Av so-not-perfect - 4 juli 2009 09:52

Fastade igår. Det var så härligt, har ändå ingen matlust när det är så varmt. Klarar av det allt bättre nuförtiden. POWER! Ska nog fasta idag också och verkligen satsa på att komma undan maten. Kan bli svårt när hela familjen är hemma bara, men jag vet ju vad jag vill! Borde träna eller gå eller något idag också, men satan vad varmt det är... Kanske till kvällen. Vet att jag hade planerat ett intag på 500 kcl, men jag vet inte om jag pallar äta något... Bakade förresten kolakakor och vinbärsmuffins och gjorde rabarbersaft igår. Jag smakade inget av det! Rekord liksom! Var inte ens sugen! Hihi

Ovido - Quiz & Flashcards