Alla inlägg den 15 mars 2009

Av so-not-perfect - 15 mars 2009 22:19

Lite vackra bilder kanske?



Den som ändå hade hennes kropp... suck, älskar låren och magen speciellt! :)





 Åhh, kolla in Kristens ben bara! Wonderful


 Hur kan folk säga att hon är FÖR smal? Hon är j helt perfekt!


Kolla bara vilken skillnad det är mellan bild 1 och 2/3! Om hon kan lyckas så borde väl ända jag också kunna göra det?
 

Av so-not-perfect - 15 mars 2009 21:54

Dagen har varit sådär. Den började bra med havregrynsgröt och mjölk med äpplemos (lågkalori) och ett tunt knäcke med kalkon, sedan riskakor och banan till mellis. Jag försöker ju att äta normalt för att slippa hetsen. Sedan orkade jag inte fixa middag för jag hade en riktigt hemsk huvudvärk så jag gick och lade mig. Sedan var jag hungrig och eftersom jag har fått för mig att jag inte kan äta varm mat för ofta, så gjorde jag lättyoghurt med musli och blåbär. Men jag var sugen på mackor. Jag var tvungen att ha mackor!Därför åt jag bara blåbären och slängde resten. Så det blev 4 mackor (vitt bröd!) med ost, bredgott (!) och kalkon och några riskakor. Jag tänkte att om jag klarde av att äta det utan att hetsa, så har jag kommit långt. Det gick bra. Men sedan bjöd mamma mig på mintchoklad och jag kunde inte stå emot, så åt ca 80 gram av det, plus lite mörk choklad.

Hela dagens kalas gick på drygt 1600 kcl... Damn! Det gick inte alls som planerat, men samtidigt så vet jag att det kunde vara så mycket värre! Jag stod emot begäret att släppa allt och ha en av mina ökända "ätar-dagar". Men nej, jag är starkare än så! Så jag tränade på crosstrainern och brände över 250 kcl + 200 situps. Alltid något. Var ju tvungen att få bort ångesten... Borde egentligen inte ha tränat idag. Min kropp är helt slut efter al träning denna veckan. Mina hälsenor gör ont... Men har ma varit så jävla glupsk som jag så kan man inte bry sig om lite smärta. Nej, hellre fysisk smärta än psykisk.


Men usch vad jag känner mig tjock och äcklig! Det känns som att jag har gått upp flera kilon, men samtidigt så vet jag att det inte kan stämma. Men vitt mjöl  och mjölkchoklad gör att jag känner mig så osund och äcklig. Ska jag någonsin nå mitt mål? Jaja, vägning imorgon då... En ny dag. Efter regn kommer alltid solsken. Det måste vi tro på! Livet kan inte bara stanna upp för att vi ska gråta ut.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards