Alla inlägg under september 2009

Av so-not-perfect - 10 september 2009 21:42

Har powerwalkat jävligt mycket idag p.g.a ångest och stress. Nu känns det i alla fall bättre. Jag måste röra på mig! Jag måste göra det för att slippa tänka på allt! Jag behöver fly från vardagen in i min fantasivärld.

Av so-not-perfect - 10 september 2009 14:59

Varför kan jag inte ta till mig komplimanger när killar eller andra för den delen säger att jag är jättevacker? Jag vänder det bara till det negativa. Hatar det.

Av so-not-perfect - 9 september 2009 21:17

Har mest pluggat idag, eller tja, nästan enbart. Har även en gjort situps och hantellyft + 1 h powerwalk. Så skööönt! Maten har varit lite så halvt och halvt. Hatar att jag förstörde allt med glass. Det blev ingen middag där inte. Har även fixat så att jag slipper gå till sjukgymnasten mer. Det gör ändå ingen nytta. Vill slippa psykologen och läkaren också. Jag klarar ju mig själv. Det gör jag. Ensam är stark (i alla fall i mitt fall måste det vara så!)

Av so-not-perfect - 8 september 2009 21:51

Tror inte att jag riktigt gillar denna nya "bloggplatsen", föredrog den gamla, men man får väl nöja sig. Maten har väl varit normal (även om den ligger en bra bit under det rekommenderade dagsintaget). Har varit på exkursion hela dagen och därmed haft med mig matsäck. Det är jävligt jobbigt att äta med andra. Jag vet inte riktigt om jag äter för mycket eller för lite. Känner mig som ett riktigt slug och det känns verkligen som att alla stirrar på mig när jag äter och äcklas av mig. Så därför föredrar jag att äta ensam, men ändå inte, för här kan jag liksom gå lite mer efter en "bra" ätrytm och försöka äta som de övriga. Slipper också delvis de hemska ångesttankarna när jag borde vara social och med på föreläsningarna. Men om någon undrar, så mår jag inte precis bättre. Jag vill fortfarande så mycket och ändå så lite vettiga saker! Jag vill vara smalast, vackrast, lyckligast eller kanske deppigast. För då får jag tycka synd om mig själv. Men snälla ni, tyck inte synd om mig, det har jag nog med folk som gör...

Av so-not-perfect - 7 september 2009 19:02

Guuuud vad jag ändrar mig hela tiden! Det blev ingen ABC, försöker istället äta bra. Tråkigt, tråkigt... Men nu när jag är sysselsatt med studier och dylikt, så har det åtminstone funkat bra idag.


 Frukost:

  • Grov macka med keso och kalkon

       Fil med jordgubbar och katrinplommon


Mellanmål:

  • 2 små fikon, en liten pära

Middag:

  • Kyckling, grönsaker, fullkornspasta i tomatkross (slängde dock en del)

Kvällsmat:

  • Äpple (planerat intag senare)

Jag känner mig jätteäcklig, nu när jag har skrivit ned allt detta, men ändå hamnar jag på "bara" runt 1000 kcl.

Av so-not-perfect - 6 september 2009 22:34

Jag som var så taggad. Åt ingenting på hela dagen, var ute och promenerade och tränade på kvällen. Men så tyckte jag att jag borde äta nåt, så åt lite knäcke. Men sen så lurade kladdkakan i kylen och två äckligt goda, kaloririka bitar slank ned... Kändes som att jag hade gått upp massor av dessa dagarna, men till min förvåning så visade vågen på -2 h, på kvällen! Inte mycket, men grymt niiiice! :D Förstår mig inte på min kropp bara. Jag som hade svullat så mycket.

Av so-not-perfect - 6 september 2009 16:12

Haha, jag känner mig alltid så knasigt "bra" och skakig av effen. Blir rätt konstig, men det känns så otroligt skönt att slippa tänka på att jag ska äta, det känns så befriande... Nu ska jag träna! :D

Av so-not-perfect - 5 september 2009 23:35

Enligt ABC-dieten kan man gå ned runt 15 kg på 50 dagar! Shit, vad jag vill göra det! Ska avboka mina psykologbesök och liknande inom den närmsta tiden. Nu klarar jag mig, nu ska jag bli fin! :D

Ovido - Quiz & Flashcards