Alla inlägg under september 2009

ABC

Av so-not-perfect - 5 september 2009 23:11

I want perfection, in everything! Nu ska jag bli mig själv igen och verkligen bli den jag vill vara. Jag ska bli grymt slimmad och snygg! Så ska satsa på ABC-dieten i 50 dagar. Känner verkligen att jag måste återfå kontrollen. Är ni några bra erfarenheter om denna diet?

Av so-not-perfect - 5 september 2009 22:15

Fan vad jag har tryckt i mig nu dessa två dagarna. Det måste bli ändring på detta. Just nu bryr jag mig inte om att jag ska bli "frisk" och äta normalt, imorgon tänker jag fasta (oavsett vad!) och träna som besatt. Jag är så sjukt taggad nu! Ska sen köra på ABC-dieten. Vet att det är bra att variera med kaloriintaget, så det känns som att den dieten är rätt för mig. Nu fan ska jag lyckas!

Av so-not-perfect - 5 september 2009 20:37

 


Svullar, svullar, svullar... och kollar på Queen of the damned. Alltså, fettet kommer fan att ta död på mig en vacker dag.

Av so-not-perfect - 4 september 2009 13:43

Idag ska jag vara duktig... Jag ska vara social, vänlig, rolig och allt annat shit som folk gillar. Jag ska åka till kompisen över natten, så tåget går senare. Visst, jag har ingen lust, men jag MÅSTE! Annars förlorar jag min bästa kompis känns det som. Men gud, vad trött jag är! Fattar inte varför, försöker ju äta "bra" och allt det där. Jag försöker ju verkligen, men känns inte riktigt som att det kommer att gå jättbra med det idag. Kommer antagligen att bli antingen för mycket eller för lite. Jag orkar inte riktigt hantera allt på samma gång, det blir helt enkelt för mycket. Så det blir fest ikväll igen, hoppas jag klarar det bättre än förra gången. Hoppas jag träffar någon trevlig kille och att jag inte siter och har ångest ett rum någonstans. Jag måste vara mer öppen och ge folk en chans att visa sin bästa sida. Nej, nu gäller det bara att bita ihop!

Vad ska ni hitta på ikväll? :)

Av so-not-perfect - 3 september 2009 18:22

Jag vill inte! Jag vill verkligen inte! Kan folk inte bara fatta att jag inte vill leva, att jag inte vill göra något, att jag bara vill vara ingenting? Jag orkar inte vara ambitiös och duktig. Jag orkar inte ställa upp för andra fast jag har lovat, fast jag sviker alla... Jag vill bara bli lämnad ifred, utan några krav, utan någon press. Jag går ju under här, kan ingen fatta det?

Av so-not-perfect - 2 september 2009 23:01

Har fixat så oerhört mycket med plugget idag, så jag tänkte unna mig en liten matresumé av dagen. Det har gått bra i alla fall! Puhhh!


Intag:


  • 2 äpplen
  • 4 knäcke med 2 skivor kalkon
  • 1 varma koppen; sparris

Totalt: ca 350 kcl


Nu ska jag försöka sova. Godnatt på er alla! :)

Av so-not-perfect - 2 september 2009 19:06

Jag är så stessad! Känns som att inget kommer att gå vägen. Jävla universitet! Är i alla fall inte alls hungrig, springer fram och tillbaka och de böckerna jag ska ha är slut! Vafan??? Är det någon här som har erfarenheter från universitetet som kan tipsa mig? Jaja, åker till en kompis som behöver mig några dagar nu i alla fall. Vet att jag borde stanna hemma och ordna upp allt detta, men jag tänker inte överge henne när hon behöver mig. Never!

Av so-not-perfect - 1 september 2009 17:37

Ja... jag var väl inte så duktig idag ändå... Förlorade kontrollen innan och fick i mig en jädra massa mackor och godis. En jävla massa alltså! Nu vill jag bara sova i hundra år, är så trött...

Ovido - Quiz & Flashcards