Alla inlägg den 10 april 2010

Av so-not-perfect - 10 april 2010 23:14

Åh, herregud! Fatta vilken läskig sak som just hände! Tittade i lugn och ro på "Peggy Sue got married" på min laptop, när en jävla tjock spindel med feta ben går över skärmen! Först tar det en liten stund innan jag kopplar, men sen när ajg kopplade - fyfan vad obehagligt det var. Skrek in pappa för att ta bort den, men han kunde inte hitta den. Fan, alltså det går inte att hitta den jäveln. Inbillar mig att varje ljud jag hör kommer från den, att den sitter på mig, att den är giftig och usch, usch, usch vad jag avskyr spindar! Vill inte sova i mitt rum inatt, så rädd är jag! Men vad har jag för val? Ska inte tänka på den. Ska inte. Inte. Inte!

Av so-not-perfect - 10 april 2010 22:53

300 kcl blev det idag. :)


Förbrände 420 kcl på pw och situps.


Borde ha tränat mer, men jag orkade inte och ingen där hemma ska behöva tro något igen. Jag tränar precis hur mycket jag vill, men jag tänker inte visa det för dem = ingen oro för dem + att de får en snygg dotter. ;P Två flugor i en smäll blir det!

Nu

Av so-not-perfect - 10 april 2010 20:27

Hehe, jag har spelat xbox hela jävla dagen! Så nice! Så händerna och ryggen är helt stela nu. Tog åtminstone 1 timmes powerwalk innan och gör situps. Har hittills ätit endast en banan. Är så grymt motiverad du för det går inte att fortsätta att vråka i sig utan att man slutar som ett sängliggande fetto. Jag tänker inte hamna där. Nej, nu fan gäller det!

Ovido - Quiz & Flashcards