Alla inlägg den 4 april 2009

Av so-not-perfect - 4 april 2009 18:09

 


Jag kämpar, men ljuset flyr undan min blotta gestalt

Var dag famlar jag längs med knivsudden

Men vad är upp och vad är ner?

När kommer det att gå för långt?

När ska jag få vila?


Alla de gånger jag försökt resa mig upp, de betyder ingenting längre

Var gång jag försökt avsluta självhatet, har det varit meningslöst

Jag sparkas omkull var gång

Slagen blir allt hårdare

Självhatet allt mer outhärdligt

Jag är ingen


Var gång jag tror på en ljusare framtid, sparkas mina förhoppningar omkull

Jag faller

Jag faller till tomheten

Kvicksanden vägrar släppa taget

Den lirkar sig in i min själ

Klamrar sig fast vid mina svagheter

Den blir min mästare, jag dess fånge, alltför dåraktig för att slippa ur mina bojor

När har jag sjunkit alltför lågt?


Av so-not-perfect - 4 april 2009 10:03

 


Tja, vad ska man säga? Gårdagen, eller rättare sagt natten blev grymt kul! Min klädsel var visst väldigt uppskattad då jag fick många uppskattande blickar. Haha. Killar är verkligen inte diskreta av sig!


Vi tjejer förfestade rejält och det var hur kul som helst. Jag behövde verkligen lätta på trycket. Det blev bailieys, vaniljvodka-drinkar och vin (men inget vin för mig, då kompisarna tyckte att jag hade fått "nog"). Så  jag drack dock alldeles för mycket! Haha. Men det var nice, men skrämmande att förlora kontrollen. Jag har aldrig varit så full innan. Jag var alldeles snurrig och vinglade runt och pratade alledels för frigjort och högt. Men tjejerna tog hand om mig och vi begav oss till stan. Där kom in på en klubb där vi röjde rejält halva natten. Musiken var nice, vissa av killarna också... Men det var en massa folk som man "kände igen". Kul att se dem i skolan sen... Strulade också med en kille där. Ja, det var väl oundvikligt... Jag är så dålig på att säga nej. Men det är inte så trevligt när killar tror att man uppskattar att de använder tänderna när de kysser en. Så mina läppar är ganska så svullna idag. En av låtarna som vi dansade till (eller det är nog för snällt sagt ;P) var "Time of my life" från Dirty Dancing. Killen lyfte upp mig under den låten på ett väldigt, ehm ska jag säga speciellt sätt. Jag vet i alla fall att han hade det trevligt... Haha, fattade bara inte hur han orkade lyfta mig. Kände mig bara så äcklig när jag kom hem. Så tom. Jag kände absolut ingenting med killen. Jag tycker bara om att bli uppskattad, men efteråt känner jag mig bara billig och utnyttjad liksom.


Jaja, nu har jag sovit drygt 4 timmar och är aspigg. Har redan ätit, en banan och 2 ostbullar med pålägg. Blir nog en hel del bakismat idag känns det som. Jag måste ha gått upp hur mycket som helst! Men börjar om på nytt imorgon. 


Jag var även smart nog att berätta hemma att jag blev full, men de tog rätt lätt på det. Jag var ju inte "så" full. Haha de skulle bara veta. Men pappa kommenterade att jag hade blivit lite förkyld sedan igår, så han fattade nog... Men det var en trevlig natt. Give me more!

Ovido - Quiz & Flashcards